Forside | Brugeroplysninger | Annoncering
Brugernavn:

Adgangskode:


Betingelser for brug

Nedenstående betingelser skal læses og accpeteres inden der kan gives adgang til at bidrage med indlæg af nogen form, herunder annoncering, kommentarer, spørgsmål og alle andre muligheder for at bidrage med information som vil blive offentliggjort på - eller formidlet via sitet.

Sitets ånd

Sitet ønsker på fredelig og fordragelig vis, at yde en service til interesserede, herunder personer som har behov for at sælge, købe og/eller bytte bueskydningsudstyr. Derfor vedkender alle bidragsydere sig disse betingelser inden disse gives ret til at yde indholdsmæssige bidrag til sitet.

Det forventes, at alle benytter en hæderlig omgangform, som alle kan være bekendt og som ingen vil føle sig stødt af. Der må under ingen omstændigheder føres personlige hets eller skænderier med deraf følgende besudlinger af andres race, religion eller holdninger i øvrigt. Sitet er kun til formidling af kontakter - ikke andet!

Ansvar for indhold

Sitets ejer og tilknyttede personer, kan ikke holdes ansvarlig for udtalelser som 3. part ytrer og gør ifm. fora, annoncer, og andet materiale som publiseres på sitet. Sitets ejer vil i det omfang at det er muligt, sørge for at fjerne useriøse indlæg og andet materiale, der kan opfattes som anstødeligt i den almindelige offentlighed.

Handler mellem to parter

Sitets ejer og tilknyttede personer kan ikke drages til ansvar for fejlslagne handler mellem to parter, som har stiftet kontakt via brugtbueudstyr.dk, herunder manglende betaling for sendte varer eller manglende varer som er betalt.
Tvister af denne art må afklares via det normale retssystem. Vi ønsker naturligvis at alle der bruger sitet, har gode intentioner og opfordrer til at man handler med sine medmennesker i samme ånd.

Eksklusion

Skulle en bruger på sitet forbryde sig mod overnstående regler og vejledninger, vil dette medføre sletning og brugerens profil på sitet og, i det omfang at det er muligt at spore brugerens oprindelse, udelukkelse af fremtidige oprettelser af brugerprofiler her på sitet.

God fornøjelse og god handel!

 

Med Venlig Hilsen
Jan Hansen
Ejer og administrator af brugtbueudstyr.dk

Salgsannoncer

Hoyt 900 cx lbs:36 længde:long/til 70". 2 år gamle.

Pris: 1500

AR Archery research camofarvet compound bue 28 tommer træklængde.60 pund. med alt udstyr. quiktune

Pris: 8500

Købsannoncer

Nybegynder søger billig recurve bue Ca. 55" 25 til 30pund...

Pris: 0

jeg er ny skytte, og manger 0venstående. søger også transportkasse til recurve bue. kom med

Pris: 0

Vi behøver ikke noget extraudstyr, kun en bue indtil den er for lille.

Pris: 0

Bytteannoncer

Der er pt. ingen i denne kategori

Om BrugtBueudstyr.dk | Kontakt | Betingelser
 
Copyrights by Soft-IT - Powered by Umbraco